28 Aug 2018
trap bekleding parket hout

Trapbekleding in parket.

De meeste woningen hebben een trap; eentje naar de eerste verdieping of simpelweg een klein opstapje om een hoogteverschil op te vangen. Deze trap bestaat meestal uit gegoten beton. Als afwerking komt er nog een bekleding op. Parket is ideaal om zo’n betontrap af te werken.

Een doorlopende parketvloer

Jouw interieur wordt nog mooier wanneer het parket naadloos overloopt in de trapbekleding. Zo vormt alles één geheel. Dat komt de harmonie van de ruimte ten goede.

De trapbekleding krijgt dezelfde afwerking als het parket, zodat er geen kleurverschillen ontstaan. En door een verlijming zijn er geen schroef- of boorgaten zichtbaar.

Betontrap bekleden; een werkje voor professionals

Een betontrap bekleden met hout is geen makkelijke klus. Er komt namelijk veel meet- en snijwerk aan te pas. Alles moet precies kloppen. Kleine imperfecties vallen erg hard op, omdat je de trap meerdere keren per dag gebruikt. Gelukkig kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring probleemloos een nieuwe trap bekleden met hout, inclusief een naadloze overgang naar de parketvloer op het gelijkvloers of de 1e/2e verdieping.

Samenvatting

Trapbekledingen in hout door Fremozia:

  • Houtsoort naar keuze
  • Naadloze overgang van betontrap naar parketvloer
  • Afwerking ter plaatse
  • Geen zichtbare schroef- of boorgaten
  • Verschillende trapvormen mogelijk

Meer info?

Wil je een parketvloer in huis en meteen ook de trap bekleden in hetzelfde hout? Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat kan op het nummer 016 58 38 32 of via de contactpagina.