Laat Fremozia uw parket leggen

In onze parketwinkel vindt u een heleboel prachtige houten vloeren om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils. Eens een keuze gemaakt, kunt u op Fremozia rekenen voor de plaatsing. Want parket leggen is onze specialiteit.

Onze  vakmensen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van parketvloeren. Tijdens deze werken wordt er de grootste aandacht gespendeerd aan de afwerking, zodat uw nieuwe vloer aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Stappenplan plaatsing parket

1. Voorbereiding

Parket leggen op vloerverwarming, op een oneffen vloer of … dankzij een grondige voorbereiding brengen we elk project tot een goed einde. Want goed begonnen is half gewonnen.

2. Professionele plaatsing

Parket leggen is moeilijker dan het lijkt. Om een topresultaat te garanderen, moet er rekening gehouden worden met diverse factoren. Fremozia plaatst parket volgens de regels van de kunst.

3. Afwerking

Na de parketplaatsing volgt er nog een afwerking: plinten zetten, oliën of vernissen, opruimen… Wij vertrekken pas als uw houten vloer tot in de puntjes is afgewerkt en alles op orde staat.

parket leggen plaatsing door vakmannen

Professionele parketplaatsers

Een parketvloer leggen vraagt ervaring. Het is namelijk een werk dat draait om details – details die het verschil maken tussen een perfect geplaatste houten vloer en een parket met structurele problemen en visuele imperfecties.

Gelukkig hebben onze plaatsers aan ervaring geen gebrek. Ze kregen een speciale training en hebben reeds verschillende projecten achter de rug. Ze kennen dus de kneepjes van het vak. Het resultaat? Uw nieuwe parketvloer ziet er perfect uit!

Een plaatsing met alles op en aan

Bij Fremozia gaan we voor een totaalservice. Parket leggen is immers meer dan enkele houten planken vastkleven. We starten bijvoorbeeld met een controle van de ondergrond en zorgen dat deze klaar is om te bekleden. Daarna wordt het hout geacclimatiseerd. Zo voorkomen we barsten. Eens de legrichting bepaald, wordt het parket geplaatst met de juiste producten. Natuurlijk houden we tijdens de plaatsing rekening met uitzetvoegen en andere obstakels. Indien gewenst wordt de houten vloer nog behandeld met een lak of olie. Tenslotte worden de plinten geplaatst.

LAAT UW PARKET LEGGEN DOOR FREMOZIACONTACTEER ONS