Parket kopen bij Fremozia

U wil parket kopen? Fremozia is gespecialiseerd in kwalitatieve houten vloeren. Wij hebben een groot aanbod parket in diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar modern samengesteld parket of traditioneel massief parket: er is voor ieder wat wils.

Kom gerust langs in onze parketwinkel in Herent (bij Leuven) voor uitleg over de verschillende soorten parketvloeren die wij aanbieden. Na een bezoek bij u thuis maken wij graag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Ons aanbod parketvloeren

Massief of samengesteld

Massief parket bestaat uit één laag. Het wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit hout. Samengesteld parket bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag bestaat uit goedkoper hout, terwijl de toplaag een hogere kwaliteit heeft.

Houtsoorten

Eikenplanken vloeren blijven enorm populair. Dat komt door hun sterkte en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er steeds meer vraag naar andere houtsoorten, zoals bamboe. Bij Fremozia kunt u alle soorten parket kopen en laten leggen.

Kleuren

Natural, licht of donker: in ons aanbod parket zitten verschillende kleuren. De planken worden speciaal behandeld om een specifieke kleur te verkrijgen. Zo bent u zeker dat de parketvloer perfect bij de rest van uw interieur past.

Enkele realisaties

Zelfbouwers kunnen bij ons parket kopen en daarna zelf plaatsen. Maar u kan ook beroep doen op onze parketspecialisten. Zij zorgen voor een snelle en correcte plaatsing van uw nieuwe houten vloer. Op deze manier bespaart u zichzelf heel wat stress. Hieronder zijn enkele voorbeelden van ons werk te vinden:

parket kopen leuven

Parket kopen in Leuven

Er zijn tientallen parketwinkels in en rond Leuven te vinden. Toch komen jaarlijks honderden gezinnen naar Fremozia om parket te kopen. Dat komt omdat we:

1) Vele jaren ervaring hebben in deze sector. Houten vloeren hebben voor ons geen geheimen meer. 2) Klanten vinden bij ons een uitzonderlijk groot aanbod. Er is voor ieder wat wils. 3) Wij gaan steeds voor kwaliteit. Onze parketvloeren voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. 4) Indien gewenst nemen wij ook de plaatsing voor onze rekening. Zo heeft u één partij voor het volledige project: parket kopen en leggen.

Parket Onderhoud & Renovatie

Wanneer u bij ons parket koopt, krijgt u steeds advies omtrent het onderhoud. Dat verschilt namelijk van een doorsnee tegelvloer. Verder bieden wij allerlei onderhoudsproducten aan om de vloeren in topconditie te houden.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor een complete parketrenovatie. Met gespecialiseerde apparatuur worden de houten planken afgeschuurd en opnieuw behandeld zodat uw parket er weer als nieuw uitziet. Op deze manier krijgt het interieur een frisse uitstraling.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS