Onze diensten

VERKOOP PARKET

VERKOOP PARKET
Als parketwinkel verkoopt Fremozia een ruim assortiment houten vloeren en onderhoudsproducten. Wij geven u graag advies voor uw project.

PLAATSING PARKET

PLAATSING PARKET
De plaatsing van traditioneel eiken parket is onze specialiteit. Of verkiest u samengestelde parketvloeren? Ontdek ons ruim aanbod!

BAMBOE PARKET

BAMBOE PARKET
Bamboeparket is onverslijtbaar en kunt u met vloerverwarming combineren. Ontdek de vele soorten exotische bamboevloeren in onze showroom!

SCHUREN PARKET

SCHUREN PARKET
Met een hart voor hout en jarenlange ervaring renoveren wij uw parket met de grootste zorg en de beste machines. Vraag nu een gratis prijsofferte aan.

Waarom Fremozia

  1. Wij bieden u gratis en eerlijk advies
  2. Onze installateurs hebben de juiste expertise en werken met veel respect voor het hout
  3. Dankzij een persoonlijke aanpak kunnen we ons aanpassen aan uw planning en toch stiptheid garanderen

Expertise, respect voor het hout en een persoonlijke aanpak, dat is Fremozia! Sinds 2009 plaatsen onze eigen installateurs parketvloeren die beantwoorden aan uw wensen, niet alleen in Herent maar ook andere gemeenten als Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Haacht, Holsbeek, Kampenhout, Kortenberg, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Steenokkerzeel, Tervuren, Tielt-Winge, Wijgmaal, Wilsele en Zaventem. De goede service en een glimlach krijgt u er gratis bij!