14 Mar 2024

Waar parket kopen: online of in een parketwinkel?

Ga je over een paar maanden verhuizen en wil je de vloerbekleding in je nieuwe woonst vervangen door parket? Of is je huidige vloer aan vervanging toe? In dat geval heb je twee mogelijkheden: parket kopen online of in een parketwinkel. Maar wat is nu de beste optie?

Waar kan je best parket kopen?

Online via een webshop

Sommige mensen gaan online op zoek naar parket. Ze bestellen het benodigde materiaal in een webshop en laten alles aan huis leveren.

Handig, denk je dan. Maar je mist twee cruciale zaken:

  1. Bij online winkels kan je zelden of nooit terecht voor advies. Heb je wel de juiste houtsoort, plankbreedte, legrichting…? Foute keuzes kosten flink wat geld.
  2. Je bent op jezelf aangewezen voor de plaatsing. En zoals je weet: parket plaatsen is moeilijk.

In een parketwinkel

Waar je dan wel best parket koopt? In een parketwinkel. Je geniet dan van deze voordelen:

  • Producten in het echt bekijken. Tijdens een bezoek aan de parket toonzaal heb je de mogelijkheid om alle producten in het echt te bekijken. De kleur en textuur ziet er in het echte leven misschien anders uit dan op een foto.
  • Professioneel advies. Je hebt ongetwijfeld nog vragen over het parket, zoals de afwerking, legvormen en onderhoudstips. In een parketwinkel krijg je dit advies er gratis bij.
  • Zorgvuldige plaatsing. De parketteurs zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de houten vloer. Dat gebeurt volgens de regels van de kunst. Zo bespaar je jezelf flink wat stress.

Waar parket kopen? Bij Fremozia natuurlijk!

Ben je al een hele tijd op zoek naar een plaats waar je parket koopt van hoge kwaliteit met een persoonlijke service? Dan moet je bij Fremozia zijn. Contacteer ons voor een gratis offerte of bezoek onze showroom in Herent.