25 Jan 2016
In deze woning plaatsten we een bamboe parketvloer in de keuken, woonkamer, eetkamer en trap. Een uitdaging bij dit project was de ronde muren. Maar dit werd netjes opgelost door de bamboe planken nauwkeurig te versnijden en aangepaste plinten te voorzien. Een hele karwei, maar het resultaat mag gezien worden!
25 Jan 2016
Dit is een mooi voorbeeld van een lamel op kant parketvloer. Als materiaal kozen we voor bamboe hout. Dat is sterk en duurzaam. Plinten en een vensterbank in dezelfde kleur als de vloer maken het geheel af.
25 Jan 2016
Bamboe parketvloer Donkere afwerking Plaatsing van een bamboe vloer in een handelszaak. Het bamboe hout kreeg een donkere afwerking om beter aan te sluiten bij de donkere muren en zwarte barstoelen. Plinten in dezelfde kleur als de muren.
25 Jan 2016
Bamboe parketvloer In woonkamer, keuken, trap en bovenverdieping Plaatsing van bamboe parket in de volledige woning: woonkamer, keuken en bovenverdieping. Ook de trap werd bekleed in bamboe hout. Zo sluit de vloerbekleding in elke kamer mooi op elkaar aan en worden alle kamers één geheel.
13 Jan 2016
Massief bamboe side pressed. 15mm dik. Afgewerkt met een naturel olie. Simpel maar stijlvol. Deze houten vloer bestaat uit massieve bamboeplanken van 15 mm dik. Om de originele, warme kleur te behouden, werd het parket afgewerkt met een natuurlijke olie. Wil je zelf bamboeparket in huis? Leer meer en vraag een gratis offerte.
13 Jan 2016
Bamboo High Density lamel op kant. kleine bamboo strookjes van ongeveer 30 cm lang en 1,5cm breed. Afgewerkt met high solid olie van devomat Bij dit project koos men voor high density bamboe in de vorm van lamel op kant. Dat zijn kleine strookjes bamboehout van ongeveer 30 cm lang en 1,5 cm breed. Die [...]
13 Jan 2016
Plaatsing door Fremozia bij architectenbureau AST77 te Tienen Massief bamboe side pressed. 15mm dik. Rubber geluid isolerende onderlaag. Parket gelijmd met bona R850 Bij architectenbureau AST77 in Tienen plaatsten we een nieuwe parketvloer. Het parket bestaat uit massief bamboe sidepressed van 15 mm dik. Om de akoestiek te verbeteren, werd er eerst een rubberen onderlaag [...]
16 Jun 2011
Bamboe projectfloor Massief Bamboeplanken sidepressed parket afgewerkt met een hoogwaardige naturel hardwaxolie van Berger Seidle Wij plaatsten deze bamboevloer in een kantoorruimte. Het gaat om massief bamboeparket (sidepressed), wat sterk en onderhoudsvriendelijk is. Na de plaatsing werd het hout afgewerkt met een hoogwaardige wax van Berger Seidle. De groene bureaustoelen vormen een mooie link met het [...]