PARKET WIJGMAAL

Op zoek naar een specialist in parket in Wijgmaal?

Heeft u een huis of appartement in Wijgmaal en bent u op zoek naar iemand om parket te leggen? Kies dan voor Fremozia. Wij staan garant voor een vlotte service en een perfect afgewerkt eindresultaat.

Vraag snel een offerte voor een prijs op maat. Offerte-aanvragen zijn gratis, zonder aankoopverplichting.

Waarom inwoners van Wijgmaal Fremozia verkiezen?

Uitgebreide keuze aan parket

Weinig parketteurs in Wijgmaal hebben zo’n groot aanbod als Fremozia. Massief of samengesteld, eik of bamboe, rechte planken of visgraat… er is voor ieder wat wils.

Vele jaren ervaring

Fremozia plaatst al vele jaren parketvloeren bij particulieren en bedrijven. Die ervaring komt de kwaliteit van ons werk ten goede.

Parket van A tot Z

Zoekt u iemand in Wijgmaal voor een parketrenovatie? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Want we plaatsen niet alleen houten vloeren, we kunnen ze ook opfrissen.

Bespreek uw plannen

Voor een plaatser van parket in Wijgmaal hoeft u niet verder te zoeken. Neem simpelweg contact op met Fremozia. We nemen graag een kijkje naar uw plannen en bezorgen u een prijs op maat. Contacteer ons via e-mail of telefoon:

U kunt ook een bezoekje brengen aan onze parketwinkel. Daar vindt u verschillende producten – van planken tot lijmen. We vertellen u graag meer over het assortiment.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS