PARKET TIELT-WINGE

Op zoek naar een parketteur in Tielt-Winge?

Iedereen die in Tielt-Winge woont weet dat er maar één adres is voor een houten vloer: Fremozia. Elke klant krijgt hier een topservice, of het nu gaat over parket in een nieuwbouw of de renovatie van een bestaande vloer.

Meer weten? Blader door onze website of maak een afspraak om uw plannen te bespreken.

Waarom men in Tielt-Winge voor Fremozia kiest?

Specialisten in parket

Fremozia doet enkel parket. Geen laminaat, vinyl of tegels. Dat laat ons toe om te focussen op één materiaal en een hoogwaardige afwerking te garanderen. Wie voor Fremozia kiest, kiest voor specialisten.

Technische bagage

Onze parketteurs hebben veel technische bagage. Ze plaatsen al vele jaren parket in Tielt-Winge en omliggende gemeenten. Die vakkennis zorgt voor een vlotte plaatsing en verfijnde afwerking.

Scherpe prijzen

Nee, de goedkoopste zijn we niet. Maar op het vlak van prijs-kwaliteit doen er weinig parket plaatsers in Tielt-Winge beter. Vraag een offerte en ontdek het zelf.

Bespreek uw plannen

Voor het leggen van parket in Tielt-Winge kan je altijd Fremozia inschakelen. Wij leveren kwalitatief werk met veel oog voor detail. Graag een prijs op maat? Contacteer ons vandaag nog:

Maak kennis met ons grote assortiment aan parketvloeren en afwerkingsproducten in onze toonzaal. Die is open van dinsdag tot zaterdag. Hieronder vindt u het adres en de routebeschrijving:

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS