PARKET TERVUREN

Kies Fremozia voor parket in Tervuren

U droomt van een prachtige houten vloer in huis? Fremozia realiseert die droom. Wij bieden u een ruim assortiment houten vloeren aan en zorgen voor een professionele plaatsing met veel oog voor detail. Het is dus geen verrassing dat zoveel gezinnen in Tervuren reeds voor Fremozia kozen.

Meer weten? Vraag snel een offerte via onderstaande knop. Of breng een bezoek aan onze showroom om onze producten te ontdekken.

Onze troeven

Parket voor elke ruimte

We bieden een enorm grote variatie aan houtsoorten, afmetingen, legvormen en afwerkingen aan. Op deze manier is er voor ieders smaak een passende parketvloer.

Vertrouwen

Fremozia is een parketteur die u kunt vertrouwen. We hebben vele jaren ervaring en delen graag onze expertise met onze klanten in de gemeente Tervuren. Dankzij ons eerlijk advies maakt u de juiste keuzes.

Totaalservice

We plaatsen niet alleen parket in Tervuren, we kunnen ook bestaande houten vloeren renoveren. Via een speciale behandeling ziet alles er weer als nieuw uit.

Uw parketteur in Tervuren

Zoek niet verder. Met Fremozia heeft u de ideale vakman voor parket in uw woning in Tervuren gevonden. Contacteer ons vandaag nog om uw plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen:

Vergeet niet dat we ook een showroom hebben. In onze toonzaal (die makkelijk bereikbaar is vanuit Tervuren) kunt u alle producten ontdekken, inclusief een woordje uitleg van onze specialisten.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS