PARKET STEENOKKERZEEL

Parketwerken regio Steenokkerzeel

U woont in Steenokkerzeel en wil parket laten plaatsen of een houten vloer laten opfrissen? Bij Fremozia bent u aan het juiste adres. Als parketspecialist zorgen we voor een totaaloplossing.

Ontdek onze producten en diensten, vraag een offerte via de contactpagina of bezoek onze showroom.

Honderden mensen in Steenokkerzeel kozen voor Fremozia

Gigantisch assortiment

Eik of bamboe, klassiek of visgraat, in olie of vernis… er zijn letterlijk honderden combinaties mogelijk. Ook voor uw woning in Steenokkerzeel hebben we dus de ideale houten vloer.

Expertise door ervaring

Onze parketplaatsers hebben vele jaren ervaring met het plaatsen en behandelen van parket. Dankzij die expertise brengen ze elk project tot een goed einde, van woningen tot horecazaken en kantoren.

Vrijblijvend advies

Twijfel je over de legrichting? Vragen over vloerverwarming? Wij adviseren je graag. Doe beroep op onze expertise om de juiste keuzes te maken.

En de volgende stap?

Voor parket in de gemeente Steenokkerzeel is Fremozia de enige juiste keuze. Wij combineren kwalitatieve producten met echt Belgisch vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken:

Wilt u graag eens langskomen in onze parketwinkel voor een woordje uitleg? Ook dat kan. Klik hieronder voor de routebeschrijving.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS