PARKET OUD-HEVERLEE

Fremozia, de beste keuze voor parket in Oud-Heverlee

Woont u in Oud-Heverlee en bent u al een hele tijd op zoek naar parketspecialist? Dan bent u bij Fremozia aan het juiste adres. Wij staan garant voor een vlotte service en een uitstekend eindresultaat.

Vraag snel een offerte op maat voor uw parketwerken. Dat is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Waarom men in Oud-Heverlee voor Fremozia kiest?

Grote keuze aan parket

Weinig vakmannen in Oud-Heverlee hebben zo’n groot gamma aan parketvloeren als Fremozia. Massief of samengesteld, eik of bamboe, rechte planken of visgraat… er is voor elk wat wils.

Vele jaren ervaring

Parket plaatsen lijkt makkelijk, maar het is moeilijker dan u denkt. Gelukkig kunnen wij terugvallen op onze ervaring om keer op keer een perfect afgewerkte houten vloer af te leveren.

Breed dienstenaanbod

Wij plaatsen niet alleen nieuwe parketvloeren, maar kunnen ook de bestaande houten vloer opschuren en vernieuwen. Dan zien ze er weer als nieuw uit.

Bespreek uw plannen

Voor een plaatser van parket in Oud-Heverlee hoeft u niet ver te zoeken. Fremozia is een voor de hand liggende keuze. Gelooft u ons niet? Maak snel een afspraak, dan vertellen we meer over onze aanpak en bezorgen we u een prijsofferte.

U bent ook steeds welkom in onze parketwinkel. in de toonzaal vindt u verschillende producten – van parketvloeren tot lijmen. We vertellen u graag meer over de collectie.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS