PARKET LUBBEEK

Fremozia is dé specialist voor parketvloeren in Lubbeek

Woont u in Lubbeek en bent u op zoek naar een specialist in parketwerken? Dan moet u bij Fremozia zijn. Wij staan garant voor een vlotte service en een uitstekend eindresultaat.

Voor een prijs op maat kunt u altijd een offerte opvragen. Dat is gratis, zonder verdere verplichtingen.

Waarom men in Lubbeek voor Fremozia kiest?

Grote keuze aan parket

Weinig parketteurs in Lubbeek hebben zo’n groot assortiment als Fremozia. Massief of samengesteld, eik of bamboe, rechte planken of visgraat… er is voor ieder wat wils.

Vele jaren ervaring

Parket plaatsen is moeilijker dan u denkt. Gelukkig kunnen wij terugvallen op onze ervaring om keer op keer een perfect eindresultaat af te leveren.

Breed dienstenaanbod

Wij leggen niet alleen nieuwe parketvloeren, maar kunnen ook de bestaande houten vloer opschuren en vernieuwen tijdens een parketrenovatie.

Bespreek uw plannen

Voor een plaatser van parket in Lubbeek hoeft u niet verder te zoeken. Fremozia is de beste keuze. Gelooft u ons niet? Maak een afspraak, dan vertellen we meer over onze werkwijze en bezorgen we u een offerte op maat.

U bent ook altijd welkom in onze parketwinkel. Daar vindt u verschillende producten – van parketvloeren tot lijmen. We vertellen u graag meer over het assortiment.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS