PARKET HAACHT

Parketteur in Haacht nodig?

Wie in Haacht woont en aan parket denkt, denkt ongetwijfeld aan Fremozia. Als ervaren parketteurs leveren we keer op keer topwerk af. Of het nu gaat om een nieuwe eikenhouten vloer of de renovatie van een bestaand parket.

Maak gerust een afspraak in onze toonzaal of bij u thuis in Haacht voor een prijs op maat. Dan maken we een gedetailleerde offerte.

Daarom kiest men in Haacht voor Fremozia

Ruim assortiment

Ons assortiment parketvloeren en afwerkingen is bijzonder groot. Daarom hebben we voor elke interieurstijl een mooie houten vloer.

Oog voor detail

De kleinste dingen maken een groot verschil. Daarom hebben we veel oog voor detail tijdens de plaatsing van parket in Haacht.

Eerlijk advies

Twijfelt u over bepaalde keuzes? Wij delen graag onze ervaring en geven gefundeerd advies om de juiste parketvloer te kiezen.

De volgende stap

Heeft u een huis of appartement in de gemeente Haacht en zoekt u iemand om parket te plaatsen of te renoveren? U bent aan het juiste adres. Fremozia is dé specialist op het vlak van parketvloeren. Contacteer ons via e-mail of telefoon om uw plannen te bespreken:

Als u de verschillende soorten parketvloeren van dichtbij wilt ontdekken, kunt u een bezoekje brengen aan onze parketwinkel. Hier vertellen we meer over de mogelijkheden en prijzen.

HEEFT U INTERESSE IN EEN NIEUWE PARKETVLOER?CONTACTEER ONS