Parketrenovatie

Vuile voeten, gemorste dranken, zonlicht … na verloop van tijd zal een houten vloer er niet meer zo fris uitzien. Maar gelukkig bieden houten planken een belangrijk voordeel: ze kunnen opgeschuurd worden. Hierna zien ze er weer als nieuw uit. Een laag vernis in de gewenste kleur zorgt voor de finishing touch.

Fremozia is specialist in parketrenovaties. Jouw houten vloer wordt met de grootste zorg opgewaardeerd. Naast parket kunnen wij ook je houten trap onder handen nemen.

Onze parketrenovatie stap voor stap

Parket schuren

De eerste stap van de parketrenovatie bestaat uit het schuren van de houten vloeren. Zo wordt alle vuil verwijderd en komt de natuurlijke look opnieuw naar boven. Al onze schuurmachines beschikken over stofafzuiging, zodat je woning netjes blijft.

Vernissen

Na het schuren wordt opnieuw een laag vernis aangebracht. Dit product zal het hout impregneren en beschermen. Bovendien hebben we vernis in verschillende kleuren, gaande van licht tot donker.

Onderhoud

Na de parketrenovatie geven we nog advies omtrent het onderhoud. We geven meer informatie over de juiste producten om jouw houten vloeren in topconditie te houden.

Van oud naar nieuw

Wie een oud huis koopt, heeft vaak het geluk dat er een prachtige houten vloer in ligt. Maar vaak verkeert deze in erbarmelijke toestand. Geen paniek: met een grondige parketrenovatie zal deze er weer als nieuw uitzien. Dat is veel goedkoper dan de plaatsing van nieuw parket.

Ook bij nieuwere woningen kan het interessante zijn om de vloer op te schuren en opnieuw te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes die druk begaan worden (in restaurants of winkels), of wanneer er per ongeluk grote vlekken zijn gemaakt. Een opfrisbeurt is dan zeker de moeite waard.

Zelf parket schuren

Wij nemen graag de parketrenovatie voor onze rekening. Wie liever zelf de handen uit de mouwen steekt, kan ook bij Fremozia terecht. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een professionele schuurmachine te huren. Dit toestel zorgt dat alles veel sneller gaat. Onze schuurmachines zijn geschikt voor alle soorten parket en zijn uitgerust met een ingebouwde stofafzuiging. Je kan ze huren voor één of meerdere dagen. En zoals gewoonlijk, geven we een uitgebreide uitleg over het gebruik van deze machines.

GEEF JOUW HOUTEN VLOEREN EEN TWEEDE LEVEN!CONTACTEER ONS