Verhuur schuurmachines voor parket

Wilt u zelf uw houten vloeren onder handen nemen en opwaarderen? Dan heeft u natuurlijk een schuurmachine nodig. Fremozia beschikt over de beste schuurmachines om elk type parketvloer correct te kunnen behandelen. Zo gaat het werk veel sneller, en ziet het resultaat er beter uit.

Laat u dit werk liever aan een professional over? Geen probleem: maak gebruik van onze all-in parketrenovatie.

Onze schuurmachines

Woodboy Devoboy

Een rotatieve schuurder voor het “fijn naschuren”. Ook bruikbaar voor het ontglanzen tussen twee lagen vernis/lak.

€ 30,00

excl. BTW, per dag

Woodmaster Deva Handy

Compacte walsschuurder met klemstaafwals en liftsysteem voor grof, medium en fijn schuren van houten vloeren.

€ 33,00

excl. BTW, per dag

Radiator Sideboy Deva Speed

Een handige kantenschuurder om te schuren langs plinten, kleine oppervlakten en onder verwarmingsradiators.

€ 20,00

excl. BTW, per dag

Een parket schuurmachine huren

Neem zelf uw parket onder handen met bovenstaande machines. Bij Fremozia kunt u een Woodboy huren of kiezen voor een Deva Handy of Deva Speed schuurmachine. Voor elke klus is er een passend toestel.

Huur bij ons een parketschuurmachine en geniet van professioneel advies bij u thuis. Als Misterfloor uitbater beschikken wij over de beste apparaten.

U vindt bij Fremozia eveneens alle afwerkingsproducten voor uw houten vloer: gaande van schuurpapier en vernis tot boenwas, olie en kleurbeitsen. Alles om uw parket te renoveren en te onderhouden zit in ons assortiment.

Heeft u nog vragen? Kom langs in onze parketwinkel in Herent! Wij geven u met plezier uitgebreide uitleg over de machines.

Laat u liever uw parket schuren door ons?

Geen tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan hoeft u geen schuurmachine te huren, maar kan u gewoon beroep doen op onze parketrenovatie.

Wij zorgen voor een complete behandeling van uw houten vloeren, van schuurwerken tot het aanbrengen van een nieuwe laag vernis. Het is een renovatie zonder zorgen. Op deze manier kunt u zich bezighouden met leukere dingen.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over parketrenovatie.

ZOU U GRAAG EEN SCHUURMACHINE VOOR PARKET HUREN?CONTACTEER ONS