Verhuur schuurmachines voor parket

Wil je zelf een houten vloer onder handen nemen en opwaarderen? Dan heb je natuurlijk een parket schuurmachine nodig. Fremozia beschikt over de beste professionele schuurmachines voor plankenvloeren. Zo gaat het werk veel sneller, en ziet het resultaat er beter uit.

Laat je dit werk liever aan een professional over? Geen probleem: maak gebruik van onze all-in parketrenovatie.

Onze schuurmachines

Woodboy Devoboy schuurmachine

Woodboy Devoboy

Een rotatieve schuurder voor het “fijn naschuren”. Ook bruikbaar voor het ontglanzen tussen twee lagen vernis/lak.

€ 30,00

excl. BTW, per dag

Woodmaster Deva Handy parket schuurmachine met afzuiging

Woodmaster Deva Handy

Compacte walsschuurder met afzuiging, klemstaafwals en liftsysteem voor grof, medium en fijn schuren van houten vloeren.

€ 33,00

excl. BTW, per dag

Radiator Sideboy Deva Speed kantschuurder

Radiator Sideboy Deva Speed

Een handige kantenschuurder met afzuiging voor plinten, kleine oppervlakten en onder verwarmingsradiators.

€ 20,00

excl. BTW, per dag

Een parket schuurmachine huren

Neem zelf je parket onder handen met onze professionele excentrische schuurmachines. Bij Fremozia kan je eenvoudig een Woodboy huren of kiezen voor een Deva Handy of Deva Speed schuurmachine. Voor elke klus is er een passend toestel.

Huur bij ons een parketschuurmachine en geniet van professioneel advies bij jou thuis. Als Misterfloor uitbater beschikken wij over de beste apparaten.

Je vindt bij Fremozia eveneens alle afwerkingsproducten voor houten vloer: gaande van schuurpapier en vernis tot boenwas, olie en kleurbeitsen. Alles om een parketvloer te renoveren en te onderhouden zit in ons assortiment.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze parketwinkel in Herent! Wij geven je met plezier een uitgebreide uitleg over de verschillende schuurmachines.

Laat je liever jouw parket schuren door ons?

Geen tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan hoef je geen schuurmachine te huren, maar kan je gewoon beroep doen op onze parketrenovatie.

Wij zorgen voor een complete behandeling van alle houten vloeren, van schuurwerken tot het aanbrengen van een nieuwe laag olie of vernis. Het is een renovatie zonder zorgen. Op deze manier kan je jezelf bezighouden met leukere dingen.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over parketrenovaties.

ZOU JE GRAAG EEN PARKET SCHUURMACHINE HUREN?CONTACTEER ONS