21 Oct 2019

Parket in de slaapkamer.

Volgens Livios* legt ongeveer 20% van de Vlamingen parket in zijn slaapkamer. Daarmee is het een van de meest populaire vloerbekledingen. Dat is geen verrassing, want een houten vloer in de slaapkamer is mooi en praktisch.

Voordelen

Sommige mensen verkiezen laminaat in de slaapkamer. Toch heeft parket een paar interessante voordelen. Er is bijvoorbeeld geen ‘tikkend’ geluid wanneer u over de vloer loopt. Parket is dus stiller. Dat is vooral handig wanneer u ‘s nachts naar het toilet moet, of nog even in de kinderkamer een kijkje neemt voor het slapengaan. Daarnaast geeft een parketvloer uw slaapkamer een warme toets. Niet alleen visueel. Parket voelt warmer aan wanneer u met blote voeten erover loopt. Dat is zalig opstaan!

Van slaapkamer tot nachthal

Meestal trekken we het parket van de slaapkamer door naar de overloop. Dan vormt de volledige bovenverdieping één geheel. Het is ook mogelijk om de trap met hetzelfde hout te bekleden.

Voor elke slaapkamerstijl

Het leuke aan houten vloeren is dat ze bij elke woonstijl passen. Heeft u bijvoorbeeld een moderne slaapkamer, of eentje met een landelijke inrichting? Er is altijd een passende parketvloer te vinden. Dankzij onze grote keuze aan houtsoorten, afmetingen en afwerkingen zorgen we ervoor dat uw vloer perfect aansluit bij uw bed/boxspring, slaapkamerkasten en accessoires.

Graag een offerte?

Slaapkamer parket nodig? Wij zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Bel ons op het nummer 016 58 38 32 voor een afspraak of bezoek onze toonzaal in Herent (Leuven).

* bron