28 Sep 2018

Lamel op kant parket.

Lamel op kant is een parketvloer die bestaat uit blokken van massief houten lamellen. Omdat de lamellen 90° gedraaid zijn, zie je duidelijk de dunne strookjes in deze vloer.

De vloerelementen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en houtsoorten. Afwerking met olie of vernis naar keuze.

Voordelen van lamellen parket

Vroeger werd lamellen parket vooral gebruikt op plaatsen waar veel mensen over liepen, zoals kantoren, musea en fabriekshallen. Lamel op kant is immers heel sterk. Deze vloerbekleding heeft een uitstekende duurzaamheid en verdraagt probleemloos talrijke voetstappen.

Een design statement

Lamel op kant is de favoriet van heel wat designliefhebbers. Deze parketvloer heeft namelijk een unieke uitstraling, iets wat men niet vindt bij traditionele rechte planken. Bovendien past lamellen parket in vrijwel elke woonstijl en kamer. Dat kan een moderne kinderkamer zijn, maar evengoed een landelijke keuken.

Lamel op kant: prijzen

Wil je lamel op kant plaatsen in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dan ben je bij Fremozia aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met de plaatsing van lamellen parket bij particulieren en ondernemingen. De afwerkingskwaliteit is steeds van het hoogste niveau.

Bezoek onze toonzaal (Rijweg 93 3020 Herent) voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte via de contactpagina.